Valan-Creations is tot juli 2020 beperkt bereikbaar hierdoor kan het zijn dat er minder snel gereageerd wordt. Excuses voor het ongemak.
Van 21 december 2019 t/m 6 januari 2020 is Valan-Creations gesloten.

Website / Ontwerp

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Vormgeving is dus belangrijk, en een goede gebruikerservaring is cruciaal. Valan Creations verzorgt dit voor u, of het nu ontwerp, bouw of onderhoud is, of alle drie.

Een goed ontworpen website kent eigenlijk maar twee eisen: de inhoud moet overzichtelijk en gestructureerd worden weergegeven en de website moet op alle platformen (desktop, tablets, smartphones) goed te bekijken zijn (responsive).

Om een website op deze manier te realiseren is echter kennis en ervaring nodig, zoals Valan Creations die kan bieden. Onze ontwerpen zijn maatwerk; afgestemd op uw wensen en het resultaat van samenwerken en meedenken met u. Wij werken desgewenst samen met tekstschrijvers en fotografen.

Onze aanpak kent drie stappen

De eerste stap is om interactie-design te maken, zodat de structuur van de website kan worden bepaald (menu's en pagina's). Hiervoor moeten onder andere de volgende vragen worden beantwoord:

  • Wat is het doel van onze website?
  • Wat hebben wij als bedrijf te bieden?
  • Wat willen wij als bedrijf aan onze (toekomstige) klanten vertellen?

Stap twee: Het ontwerpen van de website aan de hand van een bestaande huisstijl of een nieuw te ontwikkelen huisstijl. Om de site ook te kunnen ‘vullen’ schrijft u intussen de teksten aan de hand van de in de eerste stap bepaalde structuur.

Stap drie wordt gezet op het moment dat de vormgeving wordt goedgekeurd en het startsein kan worden gegeven voor de bouw van de site. Ook de bouw kunnen wij voor u doen; dit is vaak aan te raden omdat we dan snel kunnen schakelen. Bekijk: bouw voor meer informatie. Voor de bouw moeten de teksten definitief zijn en de afbeeldingen / foto's aangeleverd.

Bekijk onze portfolio voor enkele voorbeelden. Of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.