Website / Bouwen

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Vormgeving is dus belangrijk, en een goede gebruikerservaring is cruciaal. Valan Creations verzorgt dit voor u, of het nu ontwerp, bouwt of onderhoud is, of alle drie.

Misschien heeft u al een ontwerp, of misschien heeft u het door ons laten ontwikkelen – u kunt hoe dan ook bij ons terecht voor het bouwen of updaten van uw website in Joomla, Wordpress of in een ander cms systeem.

Compleet en gebruikersvriendelijk

Wij zijn in staat om de diverse opties in de website te realiseren, zoals een webwinkel, meerdere talen of (inschrijf)formulieren. Natuurlijk maken we de website responsive, dus geschikt voor tablets en smart phones. En we zorgen ervoor dat de content van de site makkelijk te managen is. Voor al deze functies is een goed ontwerp cruciaal, waarbij van te voren een deugdelijk interactiedesign is gemaakt. Ook dit kunnen wij voor u realiseren, of we kunnen uw bestaande ontwerp aanpassen zodat het allemaal wel naar behoren werkt. Kijk hier naar onze diensten op het gebied van website-ontwerp.

Onderhoud

Bij levering wordt een instructie gegeven over het onderhoud van de website. Indien gewenst kunnen wij de website voor u onderhouden, kijk hier naar onze diensten op het gebied van website-onderhoud.

Kosten

Wij rekenen één bedrag voor het maken van de website (afhankelijk van de wensen en het ontwerp). Wij doen niet aan maandelijks of jaarlijkse terugkerende kosten. Wel dient u er rekening mee te houden dat een website up-to-date moet blijven en dat gebruikte extensies geüpdatet moeten worden. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn, waarover we van tevoren met u overleggen.

Bekijk onze portfolio voor enkele voorbeelden. Of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.