Valan-Creations is tot juli 2020 beperkt bereikbaar hierdoor kan het zijn dat er minder snel gereageerd wordt. Excuses voor het ongemak.
Van 21 december 2019 t/m 6 januari 2020 is Valan-Creations gesloten.

Office / Templates

Een goede set templates zorgt ervoor dat uw brieven, rapporten en presentaties altijd netjes de huisstijl volgen en er aantrekkelijk uitzien. Valan-Creations kan u helpen om dit te realiseren.

Handig aan templates is dat ze veel tijd schelen bij het opmaken van een presentatie of een document. Het is tenslotte niet meer nodig basis-instellingen te definiëren. Daarnaast zijn er veel ingebouwde mogelijkheden in de office pakketten om veelgebruikte teksten of elementen vooraf op te slaan en beschikbaar te maken voor de gebruikers.

Onze expertise

Wij ontwikkelen voor u een set gebruiksvriendelijke templates. Het gaat hier om maatwerk: Wij inventariseren eerst de communicatie van uw bedrijf en zorgen voor een logisch werkend systeem van templates.

Te veel templates?

Onze ervaring is dat veel bedrijven een groot aantal templates hebben die door het hele bedrijf in verschillende versies verspreid zijn. Het managen en updaten van deze versies is een onmogelijke klus geworden, ook omdat ze vaak het privé initiatief zijn van een medewerker en dus per afdeling verschillen. Verder is het jammer dat in deze templates lang niet de mogelijkheden benutten die de pakketten bieden.

Onze aanpak

Wij helpen u om het aantal templates binnen u bedrijf kleiner te maken en op een efficiënte manier te organiseren. En als u nieuwe templates nodig heeft, realiseren we die voor u. In sommige gevallen is het raadzaam e.e.a. te automatiseren zodat gebruikers sneller en efficiënter met de templates kunnen werken. Wat dit inhoudt kunt u hier bekijken.

Graag bespreken wij de diverse mogelijkheden oplossingen met u. Neem direct contact met ons op om uw wensen / vragen door te spreken.

Klanten

Bekijk ons portfolio voor een selectie van onze klanten en de werkzaamheden.