Valan-Creations is tot juli 2020 beperkt bereikbaar hierdoor kan het zijn dat er minder snel gereageerd wordt. Excuses voor het ongemak.
Van 21 december 2019 t/m 6 januari 2020 is Valan-Creations gesloten.

Huisstijl Automatiseren

Alles automatisch in de huisstijl

Er wordt in bedrijven helaas veel gehobbyd met presentaties en documenten, waardoor er een enorm aantal templates is ontstaan, allemaal met een eigen interpretatie van de huisstijl. Dat is slordig, en probeer maar eens een verandering door te voeren! 

Wij kunnen deze wirwar terugbrengen tot één enkel template door slim te automatiseren. Vaste velden in een document kunnen door middel van een dialoogvenster worden ingevuld, zodat de huisstijl van uw documenten gewaarborgd blijft. Natuurlijk worden de juiste huisstijlkleuren en fontstijlen in de template vastgelegd. Ook is het te regelen dat de logo's aan- en uitgezet worden, of NAW-gegevens worden gewisseld. Velden in een document kunnen worden vertaald op het moment dat er een andere taal gekozen wordt, net als de spellingstaal.

Of er nu wel of niet geautomatiseerd wordt, alles valt of staat met een goede template!
Bekijk hier meer informatie over office templates.

Iedere keer dezelfde handeling!

Heeft u ooit een presentatie gemaakt in PowerPoint waarbij de spelling op Nederlands stond terwijl dit Engels moest zijn? U moest toen per slide alles selecteren en de taal aanpassen – slide na slide na slide. Zo zijn er talloze voorbeelden te noemen van handelingen die vaak herhaald moeten worden. Maar er is ook een handige oplossing: automatiseren. Dit soort afstompende handelingen kunnen vervangen worden door één druk op de knop. Dat geldt in principe voor elke handeling die u in Office doet. Wij maken voor u een eigen menu-balk met knoppen voor de gewenste functies.

Wij leveren Maatwerk

Wij hebben geen standaard gemaakte oplossingen die we aan elke klant leveren. We bespreken alle wensen en gaan aan de hand daarvan een functioneel ontwerp maken. Dat is onze kracht. Neem contact met ons op om te overleggen hoe wij uw wens kunnen realiseren.

Ook voor Mac-gebruikers

Ook Microsoft Office voor Mac is te automatiseren. En indien u Mac- en PC-gebruikers binnen uw bedrijf heeft, kan er voor beide platformen een oplossing worden geboden. Dit zal per platform nét anders werken en apart gemaakt moeten worden, maar het resultaat is de Mac- en PC-templates dezelfde output hebben. Gebruikt u Keynote, Pages of Numbers? Ook hiervoor zijn er oplossingen.

Software

De pakketten van MS Office (en de Apple tegenhangers) waar Valan-Creations zich op richt:  

  • PC/Windows: PowerPoint, Word, Excel / versies 2007 t/m 2016
  • Mac: PowerPoint, Word, Excel  / 2011 en 2016 (VBA voor Mac biedt niet alle functies die de PC versie biedt). Keynote, Pages, Numbers  (deze pakketten kunnen beperkt geautomatiseerd worden)

Neem direct contact met ons op om uw wensen / vragen door te spreken.

Klanten

Bekijk ons portfolio voor een selectie van onze klanten en de werkzaamheden.